Events

Teamuitjes, Bedrijfsfeesten, Jubilea, Bruiloften of Opening van uw (nieuwe) bedrijf/pand.

Dinnershow “All Around The World”

Geniet van een avond entertainment op het hoogste niveau. Uw gezelschap maakt een muzikale reis door verschillende continenten. De mooiste meezingers tot de leukste dansnummers komen voorbij.

Met beeld, licht en geluid zorgen we voor een avond om nooit te vergeten. Voor meer informatie neem snel contact op.

Previous
Next
Previous
Next

Casino Night and Live Music

Las Vegas op uw eigen gekozen locatie.

Dit is wat we kunnen creëren. Van volledige aankleding en entertainment van Elvis tot Frank Sinatra of juist TinaTurner, het kan allemaal. Ontdek een gezellige event voor het hele bedrijf. Voor meer informatie neem snel contact op.

Personeelsfeesten

Is er iets te vieren? Of hebben jullie als bedrijf behoefte aan een feest? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Geheel op maat gemaakte thema feesten of een gezellige dansavond. Neem snel contact met ons op en wij denken graag met u mee aan een gepaste invulling van uw personeelsfeest.

Previous
Next

Openingen

Gaat uw droom in vervulling en heeft u een opening van uw bedrijf? Wij denken graag met u mee over de passende aankleding en entertainment die hier geschikt voor zijn. Neem snel contact met ons op.

Quiz Time

Wordt het tijd om uw bedrijf of team eens uit te dagen? Dan is het avondvullend programma Quiz Time helemaal de juiste invulling voor uw personeelsuitje. Zijn jullie als team ook alleswetend? Tijdens een 3 gangen diner neem je het tegen elkaar op. Daar kom je achter in deze hilarische Quiz Time show waar muziek de boventoon voert.

Previous
Next
Previous
Next

Wedding Time

Wenst u op de mooiste dag van uw leven muzikale ondersteuning te krijgen? Of wilt u er van gegarandeerd zijn dat het dak tijdens het avondfeest eraf gaat? Zoek niet langer en stuur ons snel een e-mail. Wij komen graag voor een intake gesprek en kijken naar uw wensen. Samen met geweldige muzikanten, is ons doel pas geslaagd als uw mooiste dag onvergetelijk is geworden.

The El Chapo Break-Out Room

Een unieke Break-Out Room die op elke willekeurige locatie gespeeld kan worden. 

Dit is een 1,5 uur durend programma. Het is ook mogelijk in combinatie met een diner of als meeting-break. Probeer binnen de tijd alle raadsels en puzzels op te lossen en alle codes te breken. Stap voor stap worden er aanwijzingen gevonden, hierdoor kun je een weg naar buiten creëren. Doorzettingsvermogen is vereist om het geheim te ontrafelen en zo te ontsnappen.

Previous
Next